Καθαρισμός δοντιών

Καθαρισμός δοντιών

Ο τακτικός καθαρισμός των δοντιών αποτελεί τη σημαντικότερη υπηρεσία οδοντιατρικής πρόληψης, μειώνει τον κίνδυνο τερηδόνας και εξασφαλίζει εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε περισσότερα
Σφράγισμα δοντιού

Σφράγισμα δοντιού

Η διαδικασία αφαίρεσης του κατεστραμμένου από την τερηδόνα τμήματος του δοντιού με στόχο την αποφυγή επέκτασης της βλάβης στο εσωτερικό του δοντιού.

Διαβάστε περισσότερα
Ενδοδοντική θεραπεία

Ενδοδοντική θεραπεία

Η επέμβαση στο εσωτερικό του δοντιού (πολφός) που έχει μολυνθεί, ή νεκρωθεί, με σκοπό την αποφυγή εξαγωγής του δοντιού και τη διατήρησή του στο στόμα για πολλά χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα
Εξαγωγή δοντιού

Εξαγωγή δοντιού

Η αφαίρεση ολόκληρου του δοντιού, ή της ρίζας αυτού, από το οστό της γνάθου αποτελεί την τελευταία, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις, χρήσιμη θεραπευτική επιλογή.

Διαβάστε περισσότερα
Προσθετική

Προσθετική

Αποτελεί διαδικασία αντικατάστασης απώλειας οδοντικής ουσίας καθώς και φυσικών δοντιών που λείπουν διορθώνοντας λειτουργικά και αισθητικά προβλήματα.

Διαβάστε περισσότερα
Λεύκανση δοντιών

Λεύκανση δοντιών

Είναι μία απλή, ασφαλής, γρήγορη και αποτελεσματική διαδικασία η οποία εξασφαλίζει ένα λαμπερό και πιο λευκό χαμόγελο χαρίζοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε περισσότερα
Εξαιρετικός οδοντίατρος! Μαζί του ξεπέρασα την φοβία που είχα για τον οδοντίατρο. Παρά πολύ καλή δουλειά, ξέρει άψογα το αντικείμενο. Ο μόνος που μου έδωσε λύση μετά από καιρό και ξεπέρασα επιτέλους το πρόβλημα μου. Επίσης, δεν κατάλαβα απολύτως τίποτα στην απονεύρωση μου.
Δέσποινα Στ.
Φανταστικός ιατρός! Είχα πρόβλημα με το δόντι μου και με βοήθησε από το τηλέφωνο και με δέχτηκε κατευθείαν ανάμεσα στα ραντεβού του. Με την ηρεμία και την ευγένεια που αποπνέει ξεχνάς ότι είσαι στον οδοντίατρο.
Εμμανουήλ Μ.
Εξαιρετικός και καταρτισμένος παρ’ όλο το νεαρό της ηλικίας του. Τον επισκέφθηκα πριν από ένα χρόνο με πόνο, όχι απλώς αποκαταστήσαμε τις βλάβες αλλά ήταν σαν μην συνέβησαν ποτέ και αισθητηριακά αλλά και αισθητικά. Από τις σπάνιες περιπτώσεις αφοσιωμένων και με συνέπεια γιατρών. Τον προτείνω δίχως δεύτερη σκέψη.
Θωμάς Τσ.
Εξαιρετικός γιατρός με προσοχή στη λεπτομέρεια και στους κανόνες υγιεινής. Εγώ και ο σύζυγος είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι με τις απονευρώσεις που κάναμε.
Λάουρα Μπ.

Δείτε όλες τις αξιολογήσεις Google

4.9/5.0 – 35 αξιολογήσεις

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας

Κλείστε το ραντεβού σας ηλεκτρονικά, εύκολα και γρήγορα, γνωρίζοντας τις διαθέσιμες ημερομηνίες και ώρες που ταιριάζουν στο πρόγραμμά σας.

Ωράριο ιατρείου

Ωράριο ιατρείου

Επίσκεψη κατόπιν ραντεβού
Δείτε το ωράριο

Διεύθυνση ιατρείου

Διεύθυνση ιατρείου

Αγίας Σοφίας 35, Θεσσαλονίκη
Δείτε τον χάρτη

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Ιατρείο: 2310 252 621
Επείγοντα: 6985 99 11 90