Φώτης Δημόπουλος - Οδοντίατρος - Ενδοδοντολόγος στη Θεσσαλονίκη, Αγίας Σοφίας 35

Σύντομο βιογραφικό

Ο Δημόπουλος Φώτης γεννήθηκε στην Κατερίνη. Αποφοίτησε το 2015 από την Οδοντιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια εξειδικεύτηκε στην Ενδοδοντολογία, ολοκληρώνοντας το τριετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του ιδίου Πανεπιστημίου. Σήμερα είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ στο Εργαστήριο Ενδοδοντολογίας του ΑΠΘ.

Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας, παρείχε οδοντιατρικές υπηρεσίες για το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και την Υγειονομική Υπηρεσία της Μονάδος 350 ΠΚΒ. Στο ιδιωτικό του ιατρείο παρέχει υπηρεσίες πάνω σε όλο το φάσμα της οδοντιατρικής και κυρίως στον τομέα της ειδικότητάς του στα πλαίσια της οποίας συνεργάζεται και με άλλους συναδέλφους.

Ο ιατρός είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και της Ελληνικής Ενδοδοντικής Εταιρείας.

Εξαιρετικός οδοντίατρος! Μαζί του ξεπέρασα την φοβία που είχα για τον οδοντίατρο. Παρά πολύ καλή δουλειά, ξέρει άψογα το αντικείμενο. Ο μόνος που μου έδωσε λύση μετά από καιρό και ξεπέρασα επιτέλους το πρόβλημα μου. Επίσης, δεν κατάλαβα απολύτως τίποτα στην απονεύρωση μου.
Δέσποινα Στ.
Φανταστικός ιατρός! Είχα πρόβλημα με το δόντι μου και με βοήθησε από το τηλέφωνο και με δέχτηκε κατευθείαν ανάμεσα στα ραντεβού του. Με την ηρεμία και την ευγένεια που αποπνέει ξεχνάς ότι είσαι στον οδοντίατρο.
Εμμανουήλ Μ.
Εξαιρετικός και καταρτισμένος παρ’ όλο το νεαρό της ηλικίας του. Τον επισκέφθηκα πριν από ένα χρόνο με πόνο, όχι απλώς αποκαταστήσαμε τις βλάβες αλλά ήταν σαν μην συνέβησαν ποτέ και αισθητηριακά αλλά και αισθητικά. Από τις σπάνιες περιπτώσεις αφοσιωμένων και με συνέπεια γιατρών. Τον προτείνω δίχως δεύτερη σκέψη.
Θωμάς Τσ.
Εξαιρετικός γιατρός με προσοχή στη λεπτομέρεια και στους κανόνες υγιεινής. Εγώ και ο σύζυγος είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι με τις απονευρώσεις που κάναμε.
Λάουρα Μπ.

Δείτε όλες τις αξιολογήσεις Google

5.0/5.0 – 71 αξιολογήσεις

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας

Κλείστε το ραντεβού σας ηλεκτρονικά, εύκολα και γρήγορα, γνωρίζοντας τις διαθέσιμες ημερομηνίες και ώρες που ταιριάζουν στο πρόγραμμά σας.

Ωράριο ιατρείου

Ωράριο ιατρείου

Επίσκεψη κατόπιν ραντεβού
Δείτε το ωράριο

Διεύθυνση ιατρείου

Διεύθυνση ιατρείου

Αγίας Σοφίας 35, Θεσσαλονίκη
Δείτε τον χάρτη

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Ιατρείο: 2310 252 621
Επείγοντα: 6985 99 11 90